Florin Răducioiu spune că va face greva foamei dacă Mirel Rădoi va pleca de la echipa națională

Florin Răducioiu spune că va face greva foamei dacă Mirel Rădoi va pleca de la echipa națională

Fostul atacant Florin Răducioiu spune că va face greva foamei în cazul în care Mirel Rădoi va pleca de la echipa națională în luna noiembrie, așa cum a anunțat.

Prezent într-o emisiune alături de secundul Nicolae Dică, Răducioiu i-a spus acestuia că va intra în greva foamei dacă Rădoi se va ține de cuvânt.

"Ar fi o mare greşeală, pentru că aţi făcut o muncă foarte, foarte complicată, cu un început foarte dificil. Aţi reuşit să redresaţi echipa printr-un joc mult mai bun, mai realist, aţi reuşit să câştigaţi şi mi s-ar părea că aţi da cu piciorul la această muncă. Trebuie să recunosc că au făcut o treabă foarte bună, încă n-au reuşit, n-au obţinut nimic, au redresat această barcă, corabie, care era pe cale de a se scufunda. Au ridicat-o la suprafaţă şi merge pe un drum mai bun, adică 'barajul', care cred că a fost obiectivul.

ADVERTISING

Am fost şi noi critici, evident, îţi aduci aminte, nu vreau să par ipocrit. Dar vin după ei acolo, continuaţi! Fac greva foamei!", a spus Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de selecționer al României la sfârșitul anului 2019, după mandatul lui Cosmin Contra.

Cu el pe bancă, România a obținut 7 victorii, a remizat de 3 ori și a pierdut de 8 ori.

În acest moment, România e pe locul 2 în grupa de calificare, cu 13 puncte, unul peste Macedonia de Nord și Armenia. Germania e deja calificată.

ADVERTISING

Echipa noastră va mai întâlni Islanda pe 11 noiembrie și Liechtenstein pe 14 noiembrie, în ultimele meciuri din preliminarii. Locul 2 duce la baraj.

La baraj se califică cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii.

Vor fi 6 meciuri de baraj, iar câștigătoarele se vor duela între ele și astfel se vor stabili ultimele 3 echipe calificate.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!