Răducioiu îi răspunde lui Gică Popescu: "Dacă nu se opreşte din astfel de declaraţii, voi face şi eu ceva, bineînţeles"

Răducioiu îi răspunde lui Gică Popescu: "Dacă nu se opreşte din astfel de declaraţii, voi face şi eu ceva, bineînţeles"

Florin Răducioiu și Gică Popescu sunt la cuțite după ce fostul atacant al naționalei României a insinuat că România ar fi pierdut intențional meciul cu Spania de la EURO 1996.

„Baciul” a considerat că Răducioiu l-a vizat cu acea declarație și l-a atacat dur pe acesta.

În replică, Răducioiu spune că nu a acuzat pe nimeni de blat, ci doar a spus ce i s-a părut.

"Din declaraţiile mele reiese că nu am folosit un cuvânt prin care să-i denigrez pe foştii mei coechipieri. Am plâns la înfrângeri, am trăit lucruri. Mi-am exprimat o părere. Am spus doar că au fost momentele alea proaste ale apărării. Nu am dat niciun nume, nu am spus despre Popescu. Fiecare interepreztează cum vrea", a spus Răducioiu la Telekom Sport.

ADVERTISING

"I-am scris pe WhatsApp lui Popescu, i-am spus să ne vedem la o cafea. Dar după declaraţiile dure de ieri… I-am trimis un sms, nu mi-a răspuns. Lucrurile astea le voi lămuri cu el. Îl apreciez pentru ce a făcut în fotbalul românesc. Declaraţiile lui sunt foarte dure. Nu vreau să stau să chem avocatul, nici vorbă de aşa cea. Dacă nu se opreşte din astfel de declaraţii, voi face şi eu ceva, bineînţeles. Vreau să mă văd cu el la o cafea. Dacă va răspunde, foarte bine", a adăugat fostul atacant al naționalei României.

ADVERTISING

Florin Răducioiu a oferit o reacție stranie atunci când a fost întrebat despre meciul dintre România și Spania, de la EURO 1996.

„Nu vreau să fac declaraţii care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns. Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos. Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

ADVERTISING

Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazată”, a adăugat fostul atacant al naționalei.

2-1 a fost scorul întâlnirii dintre Spania și România, golul victoriei ibericilor fiind semnat de Amor, în minutul 84.

„Un alt obstacol pentru noi a fost că România a mers la culcare la meciul cu Spania, asta vă spun sigur. I-au lăsat să înscrie pe spanioli, ăsta e adevărul” – Ivo Georgiev, pentru sportal.bg.

La acel turneu final, „tricolorii” au înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea meciuri, fiind învinși și de Franța și Bulgaria.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇