Gică Popescu îl pune la zid pe Răducioiu, după ce fostul atacant al naționalei a insinuat că România s-a lăsat bătută de Spania

Gică Popescu îl pune la zid pe Răducioiu, după ce fostul atacant al naționalei a insinuat că România s-a lăsat bătută de Spania

Gică Popescu a avut o reacție vehementă când a fost pus să comenteze declarația controversată a lui Florin Răducioiu în ceea ce privește corectitudinea meciului dintre România și Spania de la EURO 1996.

Fostul căpitan al naționalei României i-a oferit o replică dură fostului său coleg.

"Nu cred că cineva sănătos la cap se poate gândi că cineva putea face așa ceva la echipa națională. Am auzit tot felul de comentarii că aș fi zbierat eu la Nea Puiu. Cum putea cineva să strige la Nea Puiu? Apărarea o fi fost dezorganizată, dar e normal, nu mai aveam niciun fel de obiectiv. Păi să spună Radu, să spună oricine, dar să dovedească. Și eu pot spune că Radu la nu știu ce meci a făcut nu știu ce. Așa, din vorbe, pot arăta cu degetul pe oricine", a spus Popescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"Nu m-am întâlnit cu Radu, dar când mă voi întâlni, o să-i bat obrazul. Dacă el crede așa ceva, crede foarte greșit. Dacă e ceva, să iasă public să spună! Să spună ceva, dar nu să arunci așa, că i s-a părut lui, i s-a părut ce? Că apărarea, apărarea o fi jucat prost la nu știu ce fază. Se întâmplă lucruri la un turneu final. Ce să știe? Dacă ar spune public mai multe, n-aș sta o secundă pe gânduri, l-aș da în judecată! Să vină să dovedească", a completat "Baciul".

Florin Răducioiu a oferit o reacție stranie atunci când a fost întrebat de meciul dintre România și Spania, de la EURO 1996.

ADVERTISING

„Nu vreau să fac declaraţii care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns. Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos. Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazată”, a adăugat fostul atacant al naționalei.

ADVERTISING

2-1 a fost scorul întâlnirii dintre Spania și România, golul victoriei ibericilor fiind semnat de Amor, în minutul 84.

„Un alt obstacol pentru noi a fost că România a mers la culcare la meciul cu Spania, asta vă spun sigur. I-au lăsat să înscrie pe spanioli, ăsta e adevărul” – Ivo Georgiev, pentru sportal.bg.

La acel turenu final, „tricolorii” au înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea meciuri, fiind învinși și de Franța și Bulgaria.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇