FCSB se felicită pentru alegerea făcută într-un moment delicat: "Decizie excepțională"

FCSB se felicită pentru alegerea făcută într-un moment delicat: "Decizie excepțională"

FCSB se felicită pentru o algere făcută într-un moment foarte important, care a contribuit decisiv la situația în care se află acum echipa, favorită la primul titlu de campioană după 9 ani. â

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a precizat că se felicită pentru instalarea lui Mihai Pintilii pe banca tehnică, dar și pentru aducerea lui Elias Charalambous. „Pinti”, în acte delegatul echipei, l-a înlocuit pe Nicolae Dică la finalul celui de-al doilea mandat al antrenorului la FCSB.

Stoica a catalogat păstrarea lui Pintilii ca antrneor principal la FCSB drept "o algere excepțională".

ADVERTISING

"Noi anul trecut am luat o decizie excepțională. După ce a plecat Nick (n.r. - Nicolae DicăÂ), l-am adus pe Pintilii. El a început foarte bine. Dacă nu era episodul Strizu, probabil rămânea la nivelul ăla. Apoi a venit Elias (n.r. - Charalambous). La început a fost ironizat, dar nu a venit numai cu licența", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cuplul Mihai Pintilii - Elias Charalambous pregătește FCSB din martie 2023, iar după ce în sezonul trecut a ratat la mustață titlul de campioană, FCSB este acum aproape să triumfe pentru prima dată în ultimii 9 ani de Superligă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!