FCSB se desprinde din nou de Rapid și CFR Cluj, după un meci nebun cu Botoșani, cu cinci goluri și trei eliminări

FCSB se desprinde din nou de Rapid și CFR Cluj, după un meci nebun cu Botoșani, cu cinci goluri și trei eliminări

FCSB s-a impus spectaculos în fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2 în runda cu numărul 27 a Superligii, în stagiunea competițională 2023/2024.

Reușitele au fost semnate de Dawa și Coman, ultimul autor al unei duble, pentru gazde, în timp ce pentru moldavi a punctat pe tabelă italianul Margiotta, aflat la debutul său în Liga 1, cu gol la câteva minute de la debut, dar și Ofosu, gol în prelungiri, unele chiar nebune. Ambele echipe au avut oameni eliminați, FCSB chiar doi fotbaliști, inclusiv căpitanul Olaru.

ADVERTISING

Gazdele au început lansat acest joc, gol în minutul 6 prin Coman, după o lansare perfectă a lui Șut în adâncime, și apoi șut pe lângă Ducan cu mare lejeritate. Lucrurile puteau lua o turnură interesantă în minutul 18, când ghanezul Antwi a fost eliminat direct pentru un fault din postura de ultim apărător, după o intervenție a VAR.

GOOOL! FCSB - FC Botoșani 1-0. Florinel Coman, execuție marcă înregistrată

Imediat după reluare, Botoșani a egalat la o fază încâlcită, la care și Târnovanu a avut partea sa de vină, 1-1, gol Margiotta din careul mic. În minutul 56, s-a făcut 10 la 10 pe teren, după ce argentinianul Kaprof lua al doilea galben pentru un fault din spate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Golul eliberator avea să fie semnat de Dawa, 2-1, în minutul 71, reluare cu capul din careul mic după o centrare perfectă a lui Băluță. Cinci minute mai târziu, Coman puncta superb din prima din fața careului, după o pasă luminoasă semnată de Tavi Popescu de pe flancul stâng.

Finalul de meci a fost unul nebun, cu eliminarea directă a lui Olaru, fault extrem de dur, cu ambele picioare ridicate, tot după o intervenție a VAR însă, iar Ofosu a profitat de o nouă superioritate numerică, pentru a marca în prelungiri și pentru a face meciul și mai incandescent decât era deja.

ADVERTISING

FCSB a rezistat însă și s-a dus din nou la 10 puncte peste Rapid și CFR Cluj, profitând de înfrângerea giulestenilor de ieri la Poli Iași.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Băluță, Oct. Popescu, Coman. Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous.

FC Botoșani: Ducan - Dimitrov, Sadiku, Celea, Țigănașu - Filip, Dican, David - Florescu, E. Lopez, Kaprof. Rezerve: Ureche, Miron, Benzar, Șeroni, Petro, Adams, B Crețu, Ofosu, Mouaddib, Fulpă, Margiotta, Mitrov. Antrenor: Bogdan Andone.

Arbitru: Cătălin Buși.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!