FCSB s-a hotărât în privința transferului lui Deian Sorescu: Conducerea a făcut anunțul

FCSB s-a hotărât în privința transferului lui Deian Sorescu: Conducerea a făcut anunțul

FCSB s-a decis să nu activeze clauza de cumpărare definitivă a lui Deian Sorescu (25 de ani), fotbalist împrumutat de la Rakow, din Polonia.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat, joi, decizia luată în privința viitorului lui Deian Sorescu, fotbalist pe care l-a folosit pe postul de fundaș dreapta.

Ca să-l transfere definitiv de la Rakow, din Polonia, FCSB trebuia să achite 800.000 de euro, sumă pe care patronul nu dorește să o plătească în schimbul serviciilor lui Deian Sorescu. Becali l-a înștiințat deja pe Sorescu că s-a hotărât în privința sa.

ADVERTISING

„Am luat decizia finală și i-am și transmis băiatului…deși cineva mi-a zis să stau și să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu. Dar, până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâția bani pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma. Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu.

Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el. Parcă zici că era aerian. Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitați că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câștiga campionatul”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

ADVERTISING

Deian Sorescu a jucat 18 meciuri (1.1448 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!