FCSB îl trage pe linie moartă pe Octavian Popescu: I-a găsit înlocuitor

FCSB îl trage pe linie moartă pe Octavian Popescu: I-a găsit înlocuitor

FCSB îl trage pe linie moartă pe Octavian Popescu (21 de ani), una dintre „perlele” echipei și unul dintre fotbaliștii în care și-a pus mari speranțe.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a lăsat de înțeles că Octavian Popescu va fi scos din echipa de start odată cu revenirea lui Eduard Radaslavescu (19 ani) după accidentarea suferită cu Petrolul.

Becali a spus că "stați că vine Radaslavecu și o să vedeți", după ce și-a manifestat nemulțumirea față de jocul lui Octavian Popescu din partida câștigată cu Sepsi (2-1, pe Arena Națională, în prima etapă a play-off-ului).

ADVERTISING

”Octavian n-a fost extraordinar, dar nici n-a fost de… Stați că vine Radaslavescu peste două săptămâni și o să vedeți”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Odată cu accidentarea lui Pantea, care va lipsi până la finalul sezonului după ce și-a rupt ligamntele, Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu au rămas variantele viabile pentru respectarea regulii U21 impusă de FRF. Popescu a dezamăgit constant, astfel că Radaslavescu este așteptat să-i ia locul în primul 11.

Popescu a jucat 30 de meciuri (1767 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori și a pasat decisiv tot de atâtea ori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El este cotat la 3,4 milioane de euro de Transfermarkt.com


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!