FCSB, gata să se despartă de fotbalistul pentru care a cerut 500.000 de euro: "Îl las liber"

FCSB, gata să se despartă de fotbalistul pentru care a cerut 500.000 de euro: "Îl las liber"

FCSB este gata să se despartă fără cost de transfer de fotbalistul pentru care a cerut 500.000 de euro.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că, în vara lui 2024, este gata să se despartă de Risto Radunovic (31 de ani), fotbalist care și-a anunțat intențiile de a părăsi echipa „roș-albastră” la finalul actualului sezon.

Becali a dezvăluit că Radunovic este supărat pentru că n-a fost lăsat să plece când a avut o ofertă importantă. Atunci, omul de afaceri a cerut 500.000 de euro, clubul care l-a dorit n-a fost de acord cu suma, dar acum este gata să-l lase să plece fără cost de transfer.

ADVERTISING

”Radunovic a venit la mine acum cinci-șase luni, că el pleacă. Cu ce pleci? Cu trenul? Bine, mă, pleci, dar cu ce pleci? Mergi cu trenul? Cum să nu-i spun așa? Dacă ai contract, cum să pleci? El a venit atunci la mine la palat, a venit că el pleacă. Cu ce pleci? Cu trenul sau cu autobuzul?

Avea o ofertă. I-am spus că-l las, dar cu 500.000 de euro. N-a dat. N-are rost să discutăm, gata. El mai are contract până în decembrie. Dacă o să aibă băiatul ofertă în vară, îl las liber, nu-l țin, dar atunci eram în campionat și el voia să-l las liber”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Risto Radunovic are contract cu FCSB până pe 31 decembrie 2024.

El a jucat 32 de meciuri (2857 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată și a livrat o pasă de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!