FCSB anunță plecări în masă după pierderea titlului: "Facem tăieri masive și aducem patru jucători"

FCSB anunță plecări în masă după pierderea titlului: "Facem tăieri masive și aducem patru jucători"

FCSB a anunțat numele jucătorilor care vor pleca de la echipă după pierderea titlului.

Gigi Becali a anunțat că niciun jucător aflat la final de contract nu va primi o propunere de prelungire a contractului. Valentin Crețu, Deian Sorescu, Boban Nikolov, Joonas Tamm și Billel Omrani sunt astfel în această situație.

"Sunt 5 jucători care o să plece, le expiră contractul. Și acum avem două soluții, dar nu sunt convins pe care să o aleg. Ori tăiem și facem și dregem, ori mai riscăm, investim și să luăm campionatul la pas. Am cerut binecuvântare de la duhovnic să vând echipa, dar nu am primit. Dacă nu am, nu fac. Deși nu știu dacă e benefică pentru mine echipa. Eu voi face tăieri masive", a spus Becali.

ADVERTISING

De asemenea, Becali a anunțat că echipa va aduce doi fundași centrali și le va propune rezilierea contractelor și lui Iulian Cristea și Răzvan Oaidă.

"Ne trebuie doi fundași centrali și o să-i luăm. Ne trebuie și un mijlocaș central, un dirijor, dar și un atacant care să țină de minge. Înclin să aducem niște jucători. Cristea… i-am spus de aseară să îi dea hârtie să plece liber. Lui Oaidă la fel. Nu sunt jucători de Steaua. Singurul jucător pe care putem să-l vindem este Coman", a completat Becali.

ADVERTISING

Totodată, Becali a vorbit și despre pierderea campionatului și a afirmat că a greșit schimbările pe care le-a efectuat.

"O echipă dacă o conduci 2-0 și primești trei goluri, nu poți să ai pretenții că poți să fii campion. Înseamnă că echipă adversă este mai valoroasă decât tine, mai puternică. Valoric nu, dar nu contează doar asta. A fost o dovadă că noi nu merităm titlul, bravo lor! Campionatul s-a pierdut aseară, la jucători fără bărbăție. Sorescu… Și greșeala mea că am avut încredere în Cordea care se duce tot mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza. Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, se ascundea de minge. Nu poți să câștigi un meci numai în Coman și în Șut. Că nici Compagno nu a mai prea fost în afară de gol. Noi ne-am speriat când am făcut 2-0. Tavi a ieșit pentru că se ducea ca un șoricel după Borza. El se făcea titirez prin careu, dar ești fotbalist să faci faza defensivă. Și a intrat Cordea…poate acolo s-a greșit. Apoi l-am băgat pe Cristea că am zis că are ăla galben. Oamenii ăștia cred că au mințile prin alte părți, n-au puterea bărbăției", a comentat Becali.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇