FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul: Gică Popescu reacționează dur

FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul: Gică Popescu reacționează dur

FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul din cauza numărului mare de jucători indisponibili.

FCSB mai are doar 11 jucători valizi și a depus o solicitare la LPF pentru a amâna meciul, conform Digi Sport.

Situația jucătorilor de la FCSB:

Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt fotbaliștii de la FCSB depistați cu COVID-19.

Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Octavian Popescu, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt fotbaliștii accidentați de la FCSB.

ADVERTISING

Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu, Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Alexandru Musi, Ianis Stoica, Andrei Dumiter și Claudiu Keșeru sunt fotbaliștii valizi de la FCSB.

La aflarea veștii, Gică Popescu a avut o reacție dură și a spus că regulamentul nu se aplică și dacă jucătorii sunt accidentați, ci doar dacă sunt testați pozitiv.

"Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

ADVERTISING

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!

Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea. Și noi am trecut la un moment dat pe foaie patru juniori pentru a completa lotul. Din acest motiv există Lista A, Lista B… Mă repet, vrem doar să fie respectat regulamentul", a spus Gheorghe Popescu, pentru Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!