Emil Grădinescu cere ca echipa națională să nu mai joace niciodată în Ghencea: "E un stadion de nebuni. Să joace CSA Steaua rugby acolo"

Emil Grădinescu cere ca echipa națională să nu mai joace niciodată în Ghencea: "E un stadion de nebuni. Să joace CSA Steaua rugby acolo"

Cunoscutul comentator Emil Grădinescu a cerut ca echipa națională să nu mai joace niciodată pe noul stadion Steaua.

Grădinescu spune că naționala ar trebui să se mute pe alt stadion deoarece jucătorii de la FCSB sunt huiduiți pe această arenă de fanii Stelei.

"Începe meciul și în primele 5-10 minute mai greșești o pasă, mai scapi mingea în aut. Și începe jihadul. Încep fluierăturile când ajunge mingea la Tavi Popescu, la Tănase sau la altul de la FCSB, iar apoi restul populației preia mesajul. Propun să schimbăm naibii stadionul.

ADVERTISING

Trebuie schimbat! Să joace rugby acolo. Să spună FRF că nu putem juca pentru că CSA Steaua are meci de rugby cu Clujul. Propunerea mea este să schimbăm stadionul. Ai toate șansele să compromiți o calificare. Este un stadion ostil jucătorilor de la FCSB, străinilor, e un stadion de nebuni până la urmă!", a spus Emil Gradinescu la Orange Sport.

Echipa națională a disputat meciul cu Grecia pe noul stadion Steaua și a fost învinsă.

La această partidă, fanii Stelei i-au huiduit pe Octavian Popescu și Florin Tănase, jucători de la FCSB, spre nemulțumirea lui Edi Iordănescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!