Gigi Becali spune că Edi Iordănescu "a batjocorit" un jucător de la FCSB: "N-ai voie"

Gigi Becali spune că Edi Iordănescu "a batjocorit" un jucător de la FCSB: "N-ai voie"

Gigi Becali l-a atacat dur pe selecționerul României, Edi Iordănescu.

Finanțatorul lui FCSB este negru de supărare după de Octavian Popescu a fost folosit doar zece minute în meciul amical cu Israel.

"Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie.. Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singuri el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu", a tunat Becali pentru Fanatik.

ADVERTISING

"N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el. Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal. Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptati", a completat acesta.

ADVERTISING

Octavian Popescu a jucat 30 de minute pentru "tricolori" în amicalul cu Grecia și alte zece minute contra Israelului.

Au fost primele meciuri ale lui Octavian Popescu la naționala României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇