Edi Iordănescu dă de pământ cu Ovidiu Hațegan după derbiul CFR Cluj - Craiova: ”Viciere clară de rezultat”

Edi Iordănescu dă de pământ cu Ovidiu Hațegan după derbiul CFR Cluj - Craiova: ”Viciere clară de rezultat”

Edi Iordănescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost extrem de nervos sâmbătă seara după ce echipa sa a fost învinsă de Universitatea Craiova în derbiul rundei curente de play-off din Liga 1.

El a criticat în termeni duri arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, spunând că în toate partidele cu arădeanul la centru, CFR a fost clar dezavantajată în jocurile cu oltenii.

Liga 1: Universitatea Craiova o învinge pe CFR Cluj cu un gol marcat în minutul 88

Craiova a învins cu 2-1 în deplasarea de la Cluj, după un gol decisiv marcat în minutul 88, iar Iordănescu crede că Hațegan a viciat acest rezultat: ”Trei goluri din faze fixe și neinspirație majoră la arbitri. Mi-e și jenă să discut. Greșeli majore, viciere clară la Craiova, penalti, roșu, gol anulat. Ajunsesem să facem haz de necaz pe margine și vorbeau colegii de pe bancă, că poate la al treilea penalti ne dă unu. E rușinos că un asemenea arbitru ia astfel de decizii, doar într-o anumită direcție.

REZUMAT | CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2

Un arbitru valoros care la aceste meciuri ia mereu decizii împotriva noastră. Sunt prea multe greșeli deja și gândul meu deja merge în altă parte. Mereu am spus că sunt oameni și greșesc, dar ce a făcut Ovidiu Hațegan la meciurile noastre cu Craiova… De câte ori a fost CFR – Craiova cu domnul Hațegan la mijloc, același lucru”, a sunat reacția lui Edi Iordănescu la finalul partidei cu Craiova, la microfonul celor la DigiSport.

ADVERTISING

FCSB se poate duce așadar la 4 puncte distanță de clujeni, locul 2 în Liga 1, dacă vor învinge pe Sepsi OSK, duminică seara în Liga 1.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Presa internațională, despre înfrângerea Simonei Halep în fața Arynei Sabalenka: "Tenis de pe altă planetă"

Mihăilă a marcat pentru Parma. Man a ieșit accidentat

Politicienii se cred mari psihologi, dar să îți spună doar preotul să te vaccinezi nu ajunge. Două soluții ar putea să crească exponențial interesul pentru vaccinare Interviu Video

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!