Discurs dur al lui Gică Popescu după un nou obiectiv ratat al echipei naționale

Discurs dur al lui Gică Popescu după un nou obiectiv ratat al echipei naționale

Gică Popescu, fostul mare căpitan al Barcelonei, dar și al echipei naționale a României, în prezent președinte la Farul, a avut un discurs foarte dur după ce țara noastră a mai ratat o calificare la un turneu final.

Oficialul de la Farul s-a arătat mai întăi nemulțumit de culoarea albă a echipamentului pe care „tricolorii” l-au purtat la Vaduz.

„La început am văzut o echipă în alb, apoi am văzut cealaltă echipă în albastru, după care m-am tot jucat pe canale, să încerc să văd unde joacă echipa noastră națională. O fi semnat FRF cu alt post?

ADVERTISING

România ratează din nou calificarea la un Campionat Mondial de fotbal, deși a învins în deplasarea din Liechtenstein

Până la pauză nu m-am dumirit, am zis că n-oi fi înțeles eu bine ora meciului. Mi-a zis cineva la pauză că jucăm în alb. FRF își bate joc de echipa națională. Nu se poate așa ceva! Să încerci să schimbi istoria naționalei...”, și-a început discursul Popescu la DigiSport, la emisiunea Fotbal Club.

Întrebat și despre plecarea lui Mirel Rădoi, Gică spune că este o chestiune de onoare plecarea acestuia după ratarea acestui mare obiectiv: „E chestiune de onoare să pleci. Dacă aveai o grupă cu Elveția, Ucraina, cu Germania și noi locul 4 am fi spus «Ok, sunt echipe mai puternice». Dar într-o astfel de grupă să nu putem să terminăm pe locul 2 mi se pare rușinos. Iar Mirel ar trebui să aibă o decizie de onoare și să plece pentru că așa e normal. Eu, din câte știu, nu s-a făcut nicio ofertă nici lui Gică Hagi, nici lui Dan Petrescu. Eu cred că unul dintre ăștia doi ar trebui să vină dacă pleacă Mirel”, a mai enunțat „Baciul”.

Gica Popescu, all his 16 goals for Romania

Următorul obiectiv al României este firesc calificarea la EURO 2024 care va fi găzduit de Germania.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!