Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională

Selecționerul Mirel Rădoi și-a menținut prima hotărâre luată și a anunțat la conferința de presă de după partida cu Liechtenstein că decizia sa de a pleca de la echipa națională este una definitivă.

Fostul antrenor de la FCSB a declarat că pentru el personal este un eșec faptul că nu a bifat unul din primele două locuri în această grupa J.

„Este ultima conferință de presă ca selecționer. Am luat decizia, cred că e normală dacă nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri. Pentru mine lucrurile sunt clare, cred că este cel mai bun lucru pe care-l pot face, să-mi asum eșecul prin a nu continua. Nu există o demisie, contractul se încheie. Am luat decizia finală de a nu continua. Nu mi-a fost ușor. Le-am comunicat băieților.

ADVERTISING

România ratează din nou calificarea la un Campionat Mondial de fotbal, deși a învins în deplasarea din Liechtenstein

Nu am îndeplinit condiția necesară pentru a continua, să prindem primele două locuri. Asta a fost durata contractului, eu vedeam lucrurile pe o perioadă mai lungă și cred că cine va veni ar trebui să aibă un mandat mai lung. Realitatea fotbalului românesc e Campionatul European din 2024.

Rădoi pleacă de la națională. Anunțul făcut imediat după victoria cu Armenia

În momentul de față, nu mă întorc la FCSB. Nu știu, totuși, ce se va întâmpla peste o săptămână. Am mai fost o dată, m-am certat cu nașul, ne-am împăcat. Mă duc a doua oară, să ne certăm iar?”, a spus Rădoi la conferința de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru România urmează meciurile de Nations League din vara viitoare, meciuri de pregătire practic în luna iunie înainte de preliminariile pentru EURO 2024 din Germania.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!