Reacție dură a suporterilor lui FCSB după îndepărtarea lui Edi Iordănescu: ”Îl avem pe Gigi Becali antrenor!”

Reacție dură a suporterilor lui FCSB după îndepărtarea lui Edi Iordănescu: ”Îl avem pe Gigi Becali antrenor!”

Ultrașii celor de la FCSB au o reacție foarte dură și radicală după aflarea veștii că Edi Iordănescu a fost până la urmă îndepărtat de la gruparea roș-albastră.

El a ajuns la un acord cu patronul Gigi Becali, deși formația în roș-albastru era pe locul 2 în Liga 1, după 8 meciuri la rând fără înfrângere, la opt puncte în spatele liderei CFR Cluj.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albaștrilor, a răbufnit și după această plecare, anunțând că galeria nu mai așteaptă pe nimeni și că suporterii l-au rugat chiar pe Edi Iordănescu să nu se lase umilit de Gigi Becali: ”A plecat, nu s-a lăsat umilit, ceea ce i-am cerut și noi. Am vorbit dimineață cu el și mi-a promis că nu pleacă. După ieșirea domnului Becali… nu mai ai cum să continui cu stilul ăsta. Îl avem pe Gigi Becali antrenor la Steaua.

Mustață a făcut scandal după ce Becali a anunțat că Șumudică va fi antrenorul FCSB-ului

Altcineva nu are cine să mai vină. Noi avem antrenor. Nu vrem să discutăm cu Gigi Becali. Din aceste motive l-am susținut pe Edi Iordănescu. Dacă ai să continui în halul ăsta, nu poți evolua.

ADVERTISING

Gigi Becali a confirmat plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB

Când patronul spune că nu mai este dorit, nu mai ai ce să continui. Domnul Becali a ieșit la televizor. A primit un telefon de la cineva că mâine nu va avea niciun muncitor la bază. Noi asta i-am cerut. Ne-a spus că nu îl interesează banii. Noi, suporterii, îi mulțumim că nu s-a lăsat umilit. Nu mai spuneți că vine Rădoi. Nu vor veni nici Mirel, nici Dică. Peluza Nord nu va susține pe nimeni care va veni antrenor”, a punctat șeful galeriei lui FCSB pentru Antena Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cel mai important motiv pentru care Edi Iordănescu a părăsit FCSB este acela că nu ar fi acceptat niciodată implicarea lui Becali la echipă.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!