Absență de ultimă oră pentru naționala României în deplasarea cu Liechtenstein

Absență de ultimă oră pentru naționala României în deplasarea cu Liechtenstein

România a primit o veste proastă cu doar câteva ore înainte de deplasarea cu Liechtenstein din cadrul preliminariilor CM 2022, în ultima etapă a acestora.

Pentru jocul de la Vaduz de la ora 19, ce va fi LIVE pe SpotMedia.ro, România nu va putea conta pe căpitanul Vlad Chiricheș.

FRF anunță că fundașul celor de la Sassuolo, care își serbează azi ziua de naștere, împlinind 32 de ani, nu va putea evolua în această partidă, din cauza unor probleme medicale: ”Selecționerul Mirel Rădoi a ales lotul final pentru meciul de azi, absența lui Vlad Chiricheș fiind cauzată de o suprasolicitare musculară la nivelul coapsei stângi pe care căpitanul tricolorilor a acuzat-o după partida cu Islanda. În acest condiții, pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical împreună cu staff-ul tehnic al naționalei au decis ca Vlad să nu fie folosit azi”.

România - Liechtenstein 2-0. O victorie ”scurtă” care-i duce pe ”tricolori” mai aproape de CM 2022

Astfel, Dragoș Nedelcu va lua numărul 6, pe care l-a purtat Chiricheș contra Islandei.

ADVERTISING

Cum ar putea arăta echipa României cu Liechtenstein după ultimele probleme medicale din lot

Cel mai probabil, cuplul de fundași centrali va fi format din Nedelcearu și Burcă.

Este un meci decisiv pentru calificarea la barajul pentru CM 2022, dar România depinde de rezultatul de la Macedonia - Islanda, acolo unde nordicii trebuie să facă măcar un egal la Skopje.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!