Cum ar putea arăta echipa României cu Liechtenstein după ultimele probleme medicale din lot

Cum ar putea arăta echipa României cu Liechtenstein după ultimele probleme medicale din lot

Mai mulți jucători au acuzat probleme medicale în lotul României și cel mai probabil selecționerul Mirel Rădoi va fi nevoit să facă mai multe schimbări duminică față de primul 11 al întâlnirii cu Islanda din preliminariile CM 2022.

După jocul cu islandezii, căpitanul Vlad Chiricheș și mijlocașii Florin Tănase și Răzvan Marin au acuzat mici probleme medicale și sunt incerți pentru întâlnirea de duminică seara de la Vaduz.

Rădoi a lăsat de înțeles că e posibil ca aceștia trei să nu fie utilizați din primul minut.

ADVERTISING

„Vor fi schimbări, din punct de vedere fizic avem mici probleme, o stare de oboseală la Chiricheș, la Tănase, o mică problemă medicală la Răzvan Marin, dar nu sunt în imposibilitatea de a juca mâine seară. Trebuie să calculăm riscurile unor eventuale accidentări, de aici mai au multe luni de jucat în campionatele interne și orice accidentare mai gravă le-ar putea afecta prezența la baraj, dacă noi prindem locul 2. Va trebui să fim proaspeți fizic, așa că vor fi schimbări, nu știu să vă spun câte”, a anunțat Rădoi la conferința de presă.

România - Islanda 0-0. Echipa națională ar putea rata barajul de calificare la CM 2022

Dar iată cum ar putea arăta primul 11 al României cu Liechtenstein: Fl. Niță - Cr. Manea, Rus, Burcă, Bancu - Moruțan, Nedelcu, Maxim - I. Hagi, G. Pușcaș, A. Ivan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România trebuie să învingă la Vaduz, dar depinde azi și de rezultatul Macedoniei la Skopje cu Islanda, acolo unde gazdele nu trebuie să câștige pentru ca noi să prindem in extremis locul de baraj.

Jocul dintre Liechtenstein și România va fi LIVE text fază cu fază pe SpotMedia.ro de la ora 19.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!