Accidentare de ultimă oră pentru Vlad Chiricheș

Accidentare de ultimă oră pentru Vlad Chiricheș

Veste proastă pentru echipa națională de fotbal a României, care la începutul lui noiembrie va avea două meciuri cruciale pentru calificarea la CM 2022.

Căpitanul formației antrenate de Mirel Rădoi, Vlad Chiricheș s-a accidentat în partida disputată de formația sa Sassuolo în Serie A, una câștigată cu scorul de 3-1 în fața celor de la Venezia.

Românul a fost titular în acest joc și a avut o prestație foarte bună, însă a părăsit terenul în minutul 69, fiind înlocuit cu Ayhan. El s-a plâns de anumite probleme musculare, iar vestea e una îngrijorătoare, având în vedere meciurile cu Islanda și Liechtenstein, de pe 11 și 14 noiembrie.

ADVERTISING

Sassuolo s-a impus clar în jocul cu nou-promovata Venezia și a urcat pe locul 12 în Italia.

Fostul fundaș central de la Tottenham a avut o evoluție apreciată în acest meci și a primit din partea presei din Italia nota 6,5: “Intervenția asupra lui Okereke, din finalul primei reprize, a valorat ca un gol. A fost cel mai implicat și mai atent jucător din apărare, a jucat agresiv și nu i-a permis adversarului direct să aibă spațiu de manevră”, scrie Tuttomercatoweb despre Chiricheș.

Vlad Chiriches - DEFENSIVE SKILLS AND GOALS ⚽

Pentru Sassuolo urmează meciul cu Juventus, pe 27 octombrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!