Ce spune Mirel Rădoi de o întoarcere pe banca celor de la FCSB

Ce spune Mirel Rădoi de o întoarcere pe banca celor de la FCSB

Aflat cel mai probabil la ultimul său joc pe banca echipei naționale a României, duminică seara în deplasarea din Liechtenstein, Mirel Rădoi pare să nu spună nu unei posibile întoarceri la FCSB.

La conferința de presă de sâmbătă seara, Mirel a fost întrebat despre cum sună viitorul său de antrenor, ce alegeri va face, mai ales dacă România nu prinde barajul de calificare la CM 2022.

„Nu sunt omul care să spun - niciodată - . Nu vreau să las senzaţia că vreau să fiu antrenorul FCSB-ului, pentru că în momentul de faţă toate echipele din Liga 1 au antrenor. Din acest punct de vedere, pot alege orice proiect. Când e vorba de fotbal, pasiunea este prea mare şi arde prea rău”, a sunat declarația fostului căpitan din Ghencea în fața presei adunate la Vaduz.

ADVERTISING

Edi Iordănescu a ținut să lămurească pe rând acuzele lui Gigi Becali: „Îmi asum că am cerut echipei să sacrifice spectacolul”

El a fost întrebat și despre situația tensionată de la FCSB, și anume despre conflictul mai mult decât mocnit dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: „La FCSB? De la a spune până la a se implica e diferență mare. Nu știu dacă e o problemă. Indiferent ce contract ai avea, poți fi dat afară oricând. Orice clauză, oricât, va fi plătită și vei pleca.

Radoi: Becali a facut sacrificii pentru FCSB!

Din punctul ăsta de vedere, nu știu dacă îi poți interzice unui președinte, unui patron sau director tehnic, sportiv să aibă o părere, o opinie, nu ai cum”, mai adăuga Rădoi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta a antrenat FCSB în 2015, fără a avea licență Pro. A plecat după 19 etape, ratând calificarea în grupele Champions și Europa League, lăsând echipa pe locul 4 în Liga 1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!