Rădoi îi transmite un mesaj clar lui Stoichiță: Trebuie să înceteze

Rădoi îi transmite un mesaj clar lui Stoichiță: Trebuie să înceteze

Mirel Rădoi a avut o nouă reacție la adresa directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

Selecționerul spune că acesta ar trebui să înceteze să mai dea indicații din tribune, deoarece nu acceptă astfel de lucruri.

"Am discutat și dânsul a vrut să încurajeze băieții, are trăiri, are pasiune, dar lucrurile astea trebuie să înceteze. Dacă altcineva va accepta, niciun fel de problemă. Dar pentru mine, dacă aud oameni implicați direct, înseamnă că am o problemă", a spus Rădoi.

Anterior, Stoichiță i-a răspuns lui Rădoi după ce acesta a acuzat că directorul tehnic a dat indicații în timpul meciului cu Islanda.

ADVERTISING

"Am strigat şi eu că striga toată lumea. "Hai, acum, să urcăm!" Să dăm gol.Toată lumea în jurul meu striga. Ce indicaţii să dai, măi? La sârşitul meciului, când le spui haideţi aucm, să urcăm! Astea au fost indicaţiile, încurajări: "Hai, hai peste ei!" Inregistrarea… Probabil că o să aducă foarte multe indicaţíi din tirbună. Nu de la mine, de la mulţi alţii care strigau. M-am dus în cabină după meci. Am felicitat băieţii, chiar pe Mirel. L-am strâns în braţe şi i-am zis că n-am jucat rău. N-am finalizat, asta e!", a spus Mihai Stoichiţă.

ADVERTISING

Reacția lui Stoichiță vine după declarațiile făcute de Mirel Rădoi la finalul meciului cu Islanda.

"Am auzit de sus şi indicaţii tactice acum. E normal, în momentul în care nu câştigi cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea FRF, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu. (n.r. - de la conferinţa de presă i se spune că era vocea domnului Stoichiţă) Atunci trebuie să vină să stea în faţa mea şi să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine şi la antrenamente şi se uită", a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!