Mirel Rădoi e gata să continue la echipa națională: Condiția pe care o pune

Mirel Rădoi e gata să continue la echipa națională: Condiția pe care o pune

Mirel Rădoi a anunțat că este gata să continue pe banca echipei naționale chiar și dacă va rata calificarea la barajul pentru Cupa Mondială.

Rădoi spune că și-ar dori să continue dacă oficialii FRF vor ajunge la concluzia că a făcut o muncă bună în ultimii doi ani.

"Acum mă întreb dacă Federația va dori să mai continue cu un antrenor de pe locul 3. Aș continua dacă se va ajunge la concluzia că ce am făcut a fost în regulă. Dacă nu, va trebui să vină altcineva. Vom vedea dacă voi mai rămâne. Mai pot", a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

ADVERTISING

De asemenea, Rădoi a anunțat că nu are nicio ofertă în momentul de față pentru el.

"Pentru mine nu există nicio ofertă, cele care au existat le-am refuzat. În momentul de față nu am nicio ofertă, nu știu ce voi face dacă nu voi mai rămâne de mâine încolo", a mai spus Rădoi.

De asemenea, Rădoi a vorbit și despre partida cu Liechtenstein, programată duminică de la ora 19:00.

"E clar că a rămas în continuare o doză de dezamăgire după partida cu Islanda. Sper doar că frustrarea acumulată să o arătăm pe început de joc și mai ales în prima repriză mâine seară pentru că e clar că nu a trecut foarte ușor. Dacă nu ajungem la baraj, va fi un eșec pentru mine în primul rând, apoi Federația va trebui să facă o analiză", a completat Rădoi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!