Reacția lui Mirel Rădoi după remiza cu Islanda: "Vedem cum poporul român clachează în momentele decisive"

Reacția lui Mirel Rădoi după remiza cu Islanda: "Vedem cum poporul român clachează în momentele decisive"

Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre remiza înregistrată de echipa națională a României în meciul cu Islanda.

Rădoi s-a arătat nemulțumit de jocul tricolorilor și a dat vina pe gena poporului român, care nu știe să gestioneze momentele decisive.

"Din păcate, ca de obicei când e ceva la indemana noastră nu putem să luăm pentru că trebuie să ne chinuim. Sunt foarte dezamăgit, le-am zis jucătorilor înainte de meci că nu vreau să văd imaginea pe care o văd acum. Îmi pare rău pentru toată lumea care avea așteptări de la noi și i-am dezamăgit. Ca să fiu sincer, nu mi-a plăcut în totalitate modul în care am jucat. Nu putem invoca de foarte multe ori ghinionul și arbitrajul. Am avut o posesie lentă, previzibilă, le-am dat timp de organizare. Cred că trebuia să accelerăm mult mai rapid, posesia trebuia să fie mult mai rapidă.

ADVERTISING

Apoi, nu am găsit spații între linii și nu am reușit să facem combinații rapide. Noi construcția am avut-o lentă de la portar. Lui Alibec trebuia să-i aducem mingea să finalizeze. El a avut o cursă de la 50 de metri, nu putem să-l ținem așa. L-am lăsat izolat, iar el s-a dus să primească în zonele laterale. Se pare că nu știm să gestionăm un astfel de meci. Mi-e foarte greu să-i alin pe jucători în momentul de față, sunt lucruri care probabil îi vor chinui toată viață. E greu într-o țară în care sunt scoase în față foarte multe lucruri negative să-i educăm pe acești copii în câteva săptămâni. Vedem că poporul clachează în momente decisive și nu doar la fotbal", a spus Mirel Rădoi la ProTV.

ADVERTISING

De asemenea, Rădoi s-a arătat sceptic că echipa națională va mai putea prinde barajul.

"Mi-e foarte greu să cred că echipa Macedoniei va pierde contra Islandei pentru că am văzut mulți jucători tineri intrați la islandezi", a mai spus Rădoi.

Rezultatele din grupa României:

Armenia - Macedonia de Nord 0-5
România - Islanda 0-0
Germania - Liechtenstein 9-0

Clasamentul:

Germania 24 puncte
Macedonia de Nord 15 puncte
România 14 puncte
Armenia 12 puncte
Islanda 9 puncte
Liechtenstein 1 punct

Programul de duminică, de la ora 19:00:

ADVERTISING

Liechtenstein - România
Macedonia de Nord - Islanda
Armenia - Germania

Pentru a se califica la barajul pentru Cupa Mondială din 2022, echipa noastră trebuie să câștige meciul cu Liechtenstein, iar Macedonia de Nord să nu învingă Islanda.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!