Gigi Becali a confirmat plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB

Gigi Becali a confirmat plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB

Patronul celor de la FCSB Gigi Becali tocmai a confirmat plecarea antrenorului Edi Iordănescu de la gruparea roș-albastră.

Chiar dacă echipa traversa un moment foarte bun, cu 8 meciuri la rând fără înfrângere, Iordănescu a decis să plece în urma ultimelor critici furibunde ale patronului după egalul cu FC Voluntari, scor 0-0.

SpotMedia.ro anunțase deja informația conform căreia Iordănescu și Becali s-au înțeles amiabil asupra acestei plecări, o plecare confirmată la puțin timp și de latifundiarul din Pipera:

ADVERTISING

Edi Iordănescu a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru plecarea de la FCSB - surse

„Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar și-a dat seama că mai avea câteva luni de contract...

Gigi Becali a dat replica după ce Gabi Balint a spus că ”și-a găsit nașul” în Edi Iordănescu

Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg... Posibil are ceva la echipa națională! Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”, a sunat declarația lui Gigi Becali făcută pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Rămâne de văzut ce variante de antrenor vor exista acum pentru Becali, în ultima perioadă presa speculând numele lui Nicolae Dică.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!