Edi Iordănescu: FCSB mi-a propus încetarea colaborării

Edi Iordănescu: FCSB mi-a propus încetarea colaborării

Edi Iordănescu a anunțat că FCSB i-a propus încetarea contractului, fără să primească însă despăgubiri în valoare de 500 de mii de euro conform clauzelor.

Antrenorul roș-albaștrilor a anunțat că Becali vrea să revină la rolul de „antrenor”, motiv pentru care vrea să-l îndepărteze.

Totuși, Edi nu a acceptat oferta celor de la FCSB.

Edi Iordănescu a preluat-o pe FCSB în această toamnă și a bifat 12 meciuri. El are 8 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.

Iată mesajul integral publicat de Edi Iordănescu pe Facebook:

ADVERTISING

Mi s-a propus din partea clubului/patronului incetarea de comun acord a colaborarii. Din ce am inteles calitatea jocului reprezinta nemultumirea patronului. Feeling-ul meu este ca domnia sa doreste sa se ocupe personal in exclusivitate de echipa. Este dreptul dansului, chiar daca pt mine este dezamagitor, fiindca am fost adus cu insistente si promisiuni si am venit din calitatea de antrenor campion al Romaniei.

Pt echipa si suporteri, pt mine si stafful meu, pt cariera mea, eu nu doresc aceasta despartire. Nu am venit pt 3 luni, dar tinand cont de faptul ca nu rezultatele primeaza in evaluarea mea si a muncii mele, totul pare lipsit de speranta si fara perspectiva. Ultimul lucru pe care il doresc este sa sufere echipa din cauza acestei situatii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

In conditiile astea raspund public acestei propuneri si spun ca nu doresc sa-mi dau acordul pt incetarea colaborarii decat intr-un singur caz. Incetarea unilaterala din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere pt ca patronul a spus oricum ca asta nu este o problema, iar eu promit ca a doua zi dupa ce acei bani au intrat in contul meu, toti vor fi directionati catre donatii, cu acte doveditoare. Vor merge catre copii si oameni in varsta.

Nu am venit pt bani, am venit pt clubul pe care il iubesc si daca acum nu joaca spectaculos echipa, probabil juca mai bine inainte cu Karagndy sau Rapid. Daca nici aceasta solutie nu este acceptata, atunci il rog sa recunoasca public ca nu ma mai doreste pt ca vrea sa decida tot la echipa si nu are legatura cu rezultatele si putem inceta colaborarea.

ADVERTISING

Sunt antrenor tanar, inca la inceput de drum, imi doresc sa merg sa antrenez in viitor in strainatate si macar in acest fel pot explica celor care ma intreaba de ce am plecat dupa numai 3 luni si dupa un parcurs aproape perfect.

Ps. Orice se va intampla, garantez ca nu o sa zic nici macar un cuvant urat de club, de patron sau de locul si oamenii unde si cu care am muncit, asa cum am procedat peste tot unde am activat.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!