Gigi Becali, reacție vehementă la adresa lui Edi Iordănescu după ultimele atacuri: El a cerut propunerea de reziliere

Gigi Becali, reacție vehementă la adresa lui Edi Iordănescu după ultimele atacuri: El a cerut propunerea de reziliere

Situația tensionată de la FCSB se amplifică pe zi ce trece, după ce Edi Iordănescu a postat un mesaj în care l-a criticat în termeni duri pe patronul Gigi Becali și a spus răspicat că nu are de gând să părăsească gruparea roș-albastră.

În replică la comunicatul postat de Iordănescu sâmbătă seara pe contul său de Facebook, Gigi Becali a avut azi o ieșire necontrolată poate la adresa angajatului său.

Becali spune că de fapt Edi Iodanescu ar fi fost cel dispus să rupă contractul cu echipa sa și că acesta i-a propus antrenorului să-i achite salariile pe noiembrie și decembrie pentru a pleca, și anume suma de 30.000 de euro, dar antrenorul nu a fost de acord.

De ce l-a desființat Gigi Becali pe Edi Iordănescu: „Tu, angajatul meu, faci ce vrei pe banii mei?!”

”Nu e adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, că nu știu ce, că clauze, tâmpenii. Vă dați seama, eu am spus doar că nu se joacă bine, că nu-mi convine jocul, am spus că am încredere în el încă, pentru că nu-s Olaru, Coman, Tănase și el a trimis o hârtie. Eu i-am spus ‘cum să mai stai în casa omului când trimiți hârtii de amenințări de nu știu ce?

ADVERTISING

Edi Iordănescu a ținut să lămurească pe rând acuzele lui Gigi Becali: „Îmi asum că am cerut echipei să sacrifice spectacolul”

El a zis că să-i facem o propunere, nu noi am zis. Abia aștept să scap o dată. Nu i-am cerut niciun fel de reziliere, el a zis și ne-a spus să facem o propunere. Eu i-am propus să mai ia salariile pe două luni și să plece. El a cerut, nu noi! Cum să te opui dacă lucrezi cu omul, te înțelegi cu el acasă la tine și apoi el nici nu mă sună, nici nu zice nimic, și-l trimite pe avocat la Argăseală”, a răbufnit Gigi Becali pentru cei de la Digisport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La final, Becali a mai avut un mesaj ferm către fiul fostului mare selecționer Anghel Iordănescu: ”Uite ce-i transmit eu lui, i-am și scris, i-am zis că nu pleci nicăieri, o să vină Coman, cutare. O să pleci în glorie, i-am scris asta. El e doar pe scris, nu vrea să vorbească. I-am scris să nu plece, să stea, să-și facă treaba și să plece în glorie. I-am scris că nu pleacă nicăieri, a făcut o mizerie urâtă. El a zis că nu e apreciat, că nu a primit nici o vorbă frumoasă”.

FCSB se află pe locul 2 în campionat, la opt puncte sub campioana CFR Cluj, fiind și eliminată din Cupa României, dar după un forfait în fața lui FC Voluntari, din cauza focarului de coronavirus.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!