Variantele de antrenor pe care le are FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu

Variantele de antrenor pe care le are FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu tocmai a părăsit formația FCSB după o înțelegere amiabilă cu patronul Gigi Becali, care acum se află în fața unei noi provocări, alegerea unui nou principal.

Gruparea din Berceni are de acum 7 zile la dispoziție până la următorul meci din Liga 1, duminica următoare cu FC Botoșani, pe 21 noiembrie.

Gigi Becali ar putea alege din câteva variante, iar prima prezentată de presă ar fi Nicolae Dică, cel care a mai antrenat pe FCSB din vara anului 2017 până în decembrie 2018. El este secundul lui Rădoi la națională, dar contractul va expira din această seară după meciul cu Liechtenstein, așa că negocierile ar putea și începe, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Mai departe, o altă variantă ar fi chiar actualul selecționer Mirel Rădoi, cel care nu a spus nu unei întoarceri la FCSB la o conferință de presă recentă. Rădoi s-ar întoarce la FCSB după experiența din 2015, când a stat pe bancă în 29 de partide, fiind dat afară când echipa era pe 4, la 10 puncte sub Astra.

Ce spune Mirel Rădoi de o întoarcere pe banca celor de la FCSB

În fine, latifundiarul din Pipera ar putea alege și o soluție mai exotică, cea de exemplu a lui Mihai Pintilii, fost căpitan la Steaua, un om care nu are licență Pro însă și deci ar trebui adus tot un antrenor paravan pentru a respecta regulile FRF.

Gigi Becali nu se mai oprește: „Edi credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?”

„Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”, a declarat Becali duminică, după despărțirea de Iordănescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!