Dinamo a făcut alte două transferuri - oficial

Dinamo a făcut alte două transferuri - oficial

Dinamo a anunțat, vineri, transferul a doi jucători.

Venezueleanul Alexander David Gonzalez și spaniolul Ismael Lopez Blanco vor îmbrăca tricoul grupării „roș-albe” în următoarele două sezoane.

"Fotbaliștii Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco au trecut testele medicale efectuate în Capitală și au semnat contracte cu FC Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial.

48 de selecții și un gol are Alexander David Gonzalez pentru echipa națională a Venezuelei.

ADVERTISING

Sezonul trecut la CD Mirandes, în Segunda Division, 32 de meciuri în campionat și 6 în Cupa Spaniei, Alexander David Gonzalez a mai evoluat în carieră pentru Caracas (Venezuela), Young Boys, Aarau și Thun (Elveția), Huesca și Elche (Spania).

6 este numărul echipelor la care a evoluat Ismael Lopez Blanco: Athletic Bilbao, Real Zaragoza, Lugo, Sporting Gijon, Omonia Nicosia și Tenerife.

Ismael Lopez Blanco a adunat 66 de meciuri (2 goluri) în La Liga și 95 de partide (8 goluri) în Segunda Division, fiind convocat în carieră la loturile naționale U19 și U17 ale Spaniei", se arată într-un comunicat al "câinilor".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/posts/3227036060683933

Iată ce mai puteți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇