Decizie radicală a selecționerului din Israel cu doar câteva ore înainte de partida decisivă cu România

Decizie radicală a selecționerului din Israel cu doar câteva ore înainte de partida decisivă cu România

Israel – România va fi un meci crucial în economia calificării la EURO 2024, meci din grupa I a acestor preliminarii, care se va desfășura sâmbătă seara la Felcsut, de la ora 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

Iar cu câteva ore înainte de meci, un meci în care naționala noastră trebuie să bifeze doar un singur punct pentru a se califica matematic în Germania, antrenorul Israelului a luat o decizie am putea spune surprinzătoare.

Shon Weissman (27 de ani), atacantul Granadei, echipă de Primera Division, a fost exclus din lot pe motive disciplinare. Motivul este, după cum a scris atunci presa israeliană, ieșirea nervoasă avută după golul marcat cu Elveția când s-a dus glonț spre banca tehnică și a înjurat.

ADVERTISING

Așadar, Shon Weissman a fost exclus din lot pe motive disciplinare și va urmări diseară meciul din tribună pe stadionul din Felcsut, anunță Gazeta Sporturilor.

Weissman ar fi total nemulțumit de statutul său de rezervă la națională, iar directorul tehnic Yossi Benayoun, fostul mare jucător al lui Liverpool, a cerut personal excluderea din lot.

Alți 6 jucători ai lui Hazan nu au prins lotul oficial pentru partida cu România: Sagiv Yehezkel (Antalyaspor), Gil Cohen (Ashdod), Ofri Arad (Kairat), Dean David (Maccabi Haifa), Eidan Kartzev (Bașakșehir) și Stav Lemkin (Șahtior).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!