Edi Iordănescu a anunțat fotbaliștii care nu au prins lotul României pentru meciul cu Israel

Edi Iordănescu a anunțat fotbaliștii care nu au prins lotul României pentru meciul cu Israel

Edi Iordănescu a fost nevoit să păstreze doar 23 de jucători în lotul pentru meciul decisiv cu Israel, de sâmbătă seara, din preliminariile EURO 2024, astfel că patru dintre cei convocați inițial vor trebui să urmărească meciul din tribune.

Meciul are loc în Ungaria, la Felcsut, pe teren neutru, având în vedere războiul pe care îl poartă acum israelienii cu forțele Hamas.

Selecționerul României Edi Iordănescu a renunțat la următorii 4 jucători din lot: fundașul Bogdan Racovițan, mijlocașii Andrei Artean și Marius Ștefănescu, dar și la atacantul Florin Tănase. Cei patru vor urmări din tribune întâlnirea cu gruparea rivală din grupa I.

ADVERTISING

Cum ar putea arăta România astăzi: Moldovan - Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu - R. Marin, Screciu - Hagi, Stanciu, Fl. Coman - Alibec.

România are nevoie de un singur punct în acest joc pentru a bifa calificarea matematică la EURO, prima după o pauză de 8 ani. Precedenta a venit după un succes tot în deplasare, cu Insulele Feroe.

Dacă vom fi învinși de Israel, ne mai rămâne șansa de a câștiga în fața Elveției, marți seara, pe Arena Națională din București.

Ambele jocuri vor fi LIVE text pe SpotMedia.ro, de la ora 21.45.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!