Dan Petrescu, nemulțumit după victoria din Conference League: "Ne iau pe sus în retur"

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria din Conference League: "Ne iau pe sus în retur"

Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit după victoria obținută de CFR Cluj în partida cu Inter Club d’Escalades din Conference League.

Antrenorul campioanei a afirmat că este nemulțumit de scor și că se teme de ce va urma în retur.

"După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă. Vorbeam cu Feher după meci şi a zis că o să ne fie tare greu acolo, ne iau pe sus. E clar că suntem favoriţi, dar am ratat prea multe ocazii. M-am enervat foarte rău azi.

ADVERTISING

Andorrezii joacă în echipa naţională, nu stau aşa de rău cum pare, după scor. Cred că am făcut noi un meci bun, în afară de finalizare. Am încercat să jucăm ultraofensiv, să marcăm cât mai mult. Arbitrul a prins o zi mai rea, portarul lor a prins o zi mai bună. Cred că scorul putea să fie mai mare. În Europa, orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate meciurile sunt pe muchie de cuţit. Toate echipele româneşti au şanse să se califice, dar nu va fi uşor pentru nicio echipă. În Europa e foarte greu. O să înţeleagă acum şi celelalte echipe cum e cu deplasările", a spus Dan Petrescu, potrivit Orange Sport.

ADVERTISING

Amintim că CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în prima manșă din Conference League în confruntarea cu Inter Club D'Escalades.

Golurile echipei lui Dan Petrescu au fost marcate de Betancor, Debeljuh și Feher (autogol).

Echipa folosită de CFR: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger (Yuri 77’), Camora – Deac, Boateng (Muhar 89’), Cvek – Jefte Betancor (Hammershoy-Mistrati 68’), Debeljuh (Yeboah 89’), Păun (Petrila 46’).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!