Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor

Antrenorul român Dan Petrescu, fost campion în Liga 1 cu CFR Cluj sau Unirea Urziceni, a fost prezentat duminică drept noul antrenor al celor de la Kayserispor.

Și acest lucru la doar puține ore după ce Marius Șumudică a fost dat afară de la o altă echipă din Turcia, Gaziantep, locul 4, după o decizie radicală a clubului turc.

Petrescu s-a înțeles astfel cu penultimul loc din Superlig, el semnând un contract pe un an și jumătate, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Pâna în vară, Petrescu va incasa suma de 400.000 de euro, 50.000 de euro pe lună, plus 100.000 de euro la semnătură.

ADVERTISING

Gaziantep a anunțat despărțirea de antrenorul român Marius Șumudică

Daca va salva clubul de la retrogradare, din următorul sezon, SuperDan va încasa stagional, nu mai puțin de 850.000 de euro, net.

”Sunt foarte încântat, pentru că e prima dată lucrez la un club din Turcia. Aştept cu nerăbdare să muncesc pentru a menţine Kayserispor în prima ligă. Am fost în contact cu preşedintele în ultimele 2 săptămâni. Am urmărit ieri meciul cu Malatyaspor (n.r.: victorie cu 1-0) şi sunt foarte mulţumit de rezultat”, puncta la sosirea în Turcia fostul fundaș dreapta de la Chelsea, pentru Hurriyet.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
Dan Petrescu Kayseri'de! | Kayserispor

Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu, este penultima în Turcia, în acest moment, cu 16 puncte, iar locul 17, primul care asigură salvarea, este la trei puncte distanță. Ultimele două meciuri au fost victorii pentru trupa lui Lung și Săpunaru, 1-0 cu Denizlispor și 1-0 cu Malatyaspor.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Șumudică spune că nu mai sunt șanse de împăcare cu președintele lui Gaziantep: N-am vrut să dezvălui lucrurile

Cum arată sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Abu Dhabi

ADVERTISING

COVID-19 a declanşat cea mai gravă recesiune după al Doilea Război Mondial. Economia globală ar fi pierdut 10 ani de creşteri - Banca Mondială

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!