Cum va arăta primul "11" al lui FCSB sub comanda lui Edi Iordănescu

Cum va arăta primul "11" al lui FCSB sub comanda lui Edi Iordănescu

Meciul de luni seara cu Sepsi, din etapa a 6-a a Ligii 1, va fi primul al lui Edi Iordănescu pe banca lui FCSB.

Cunoscut ca un adept al sistemului 4-3-3, pe care l-a folosit tot anul trecut la CFR Cluj, tehnicianul în vârstă de 43 de ani va adopta cel mai probabil același sistem de joc și la gruparea „roș-albastră”.

În poartă se va afla Vlad, în timp ce linia defensivă ar urma să fie alcătuită din Denis Haruț, Alexandru Crețu, Paulo Vinicius și Risto Radunovic, cu aceștia doi din urmă Edi lucrând la CFR Cluj, respectiv Astra Giurgiu.

ADVERTISING

Linia de mijloc va fi alcătuită cel mai probabil din Olimpiu Moruțan, Ovidiu Popescu si Darius Olaru. În atac, trio-ul ofensiv va fi compus din Octavian Popescu, Florin Tănase și Florinel Coman, cu Andrei Cordea pregătit oricând să intervină.

Vlad - Haruț, Vinicius, A.Crețu, Radunovic - Moruțan, Ov.Popescu, Olaru - Oct.Popescu, Tănase, Coman.

După cum se observă, nu vor fi mari schimbări față de echipa folosită de Dinu Todoran, insă Edi Iordănescu este convins că schimbarea trebuie să vină la atitudinea jucătorilor și la nivelul de implicare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB până la sfârșitul acestui sezon, urmând a avea un salariu lunar de 15.000 de euro și o primă de titlu de 100.000 de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇