Contre între Dică și Miu în direct la TV: "Nu, domnule, eu am jucat la Steaua"

Contre între Dică și Miu în direct la TV: "Nu, domnule, eu am jucat la Steaua"

Nicolae Dică și Iulian Miu s-au contrat în direct la TV.

Discuția aprinsă dintre cei doi a pornit după ce Miu i-a spus fostului secund al naționalei României că n-a evoluat pentru Steaua, ci pentru FCSB.

"Farul joacă în seara asta cu FCSB, Steaua a jucat ieri", l-a corectat Miu pe Dică, la Telekom Sport.

"CSA Steaua a jucat ieri şi FCSB, fosta Steaua, joacă azi. Vrei să vorbim puţin despre Steaua, aşa să facem… Tu eşti angajat la Steaua şi eu sunt unul care a jucat la FCSB, care era Steaua înainte. Hai să facem un de ăsta de imaginaţie, că eşti angajat la Steaua. Vreau să vorbim despre echipele care erau înainte. Eu mi-am dorit să joc la Steaua, că am văzut echipa în 1993-1994. Tu o ştii? Echipa din 93-94. Dacă vrei, ţi-o spun eu. Eu, care am venit de la FC Argeş… Mă laşi puţin să spun?", a ripostat Dică.

ADVERTISING

Iulian Miu, în prezent oficial la CSA Steaua, nu s-a lăsat și a continuat să-l corecteze pe Dică.

"În seara asta joacă FCSB. Vorbim despre lucruri evidente şi clare. Trebuie să înţeleagă toţi. Este o echipă care merge înainte în Liga 1, FCSB, joacă în seara asta cu Farul", a spus acesta.

Dică susține însa în continuare că echipa pentru care a evoluat e Steaua, pentru că așa se numea la vremea respectivă.

"Vă bateţi cu pumnii în piept că lucraţi la Steaua, că Steaua, că iubiţi Steaua, că aţi făcut Steaua. Şi eu am jucat la Steaua, că aşa consider eu. Mă deranjează că spune că n-am jucat la Steaua. Nu, domnule, eu am jucat la Steaua, cu emblema Stelei. Dă, mă supără că se spune că n-am jucat la Steaua. Visul meu a fost să joc la FC Argeş şi la Steaua", a încheiat Dică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iulian Miu, acum în vârstă de 46 de ani, a evoluat la Steaua în perioada 1996-2002.

Nicolae Dică (41 de ani) a fost la FCSB între 2004 și 2008, iar apoi în 2011, perioade în care echipa evolua sub denumirea de Steaua.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇