CFR Cluj anunță că are "prima opțiune" pentru transferul unui fotbalist: "Ultima decizie o voi avea eu"

CFR Cluj anunță că are "prima opțiune" pentru transferul unui fotbalist: "Ultima decizie o voi avea eu"

CFR Cluj are prima opțiune de transfer în cazul lui Denis Kolinger (29 de ani), fundașul central pe care echipa din Gruia l-a împrumutat de la Vejle, din Danemarca.

Dan Petrescu este cel care trebuie să-i transmis lui Nelu Varga, patronul CFR-ului, dacă vrea sau nu să-l păstreze pe fundașul central pentru care clubul din Gruia are prima opțiune de transfer definitiv, având în vedere că l-a împrumutat de la formația daneză.

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a dezvăluit că așteaptă răspuns de la Dan Petrescu, dar ultima decizie îi aparține.

ADVERTISING

„Hai să așteptăm și finalul sezonului. Avem acum alte lucruri foarte importante pe cap după ce am pierdut cu FCSB și am pierdut lupta pentru campionat. Dar dacă tot mă întrebați de Kolinger, atunci vă pot spune că aștept și eu să văd ce are Dan Petrescu de gând cu acest fotbalist pe care noi l-am adus sub formă de împrumut la CFR. E adevărat că avem și prima opțiune pentru un transfer definitiv, dar poate că nu îl mai vrea și de la vară Dan Petrescu. Nu știu să vă zic exact acum.

Aștept și părerea celor din boardul CFR-ului, iar ultima decizie este evident că o voi avea eu”, a declarat patronul de la CFR Cluj, conform ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Denis Kolinger a jucat 30 de meciuri (2.325 de minute) în toate competițiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a arcat de o dată și a livrat două pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!