CFR Cluj digeră greu ratarea titlului în Superligă: Noul obiectiv setat

CFR Cluj digeră greu ratarea titlului în Superligă: Noul obiectiv setat

Mario Camora (36 de ani), căpitanul CFR Cluj, digeră greu înfrângerea cu FCSB și ratarea unui nou titlu de campioană pentru echipa din Gruia.

După cinci ani la rând în care a câștigat titlul, CFR Cluj va fi detronată din fruntea Superligii de FCSB sau de Farul, singurele două echipe rămase în lupta pentru lauri.

La finalul partidei, Mario Camora a reacționat și a spus că "e greu de digerat" ratarea titlului de către CFR Cluj după cinci ani în care a dominat întrecerea internă.

”E greu. Și în Italia s-a întâmplat ca echipele să câștige multe campionate la rând, apoi… E greu de digerat acum.

ADVERTISING

Nu se știe niciodată ce se întâmpla. Trebuia să batem azi. Eu zic că noi am făcut un meci bun. Nu țin minte o ocazie mare de gol a celor de la FCSB. Eu zic că a fost un meci echilibrat. A fost un gol de copii pe care l-am luat. Nu se poate lua (n.r. un asemenea gol) dacă vrem să ne batem la titlu.

La acest club, în fiecare an e presiune. Cu siguranță ne vom uni. Vrem să ajungem în cupele europene”, a spus Mario Camora, la finalul meciului FCSB - CFR Cluj 1-0, conform Digi Sport.

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu 1-0 printr-un gol marcat de Florinel Coman, în repriza a doua. În urma rezultatului, Farul e lider cu 47 de puncte, FCSB e pe locul doi cu 46, iar CFR Cluj se află pe poziția a treia cu 39 de puncte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!