O vedetă de la CFR Cluj anunță o posibilă despărțire de club: „Aștept cu plăcere orice ofertă”

O vedetă de la CFR Cluj anunță o posibilă despărțire de club: „Aștept cu plăcere orice ofertă”

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui CFR Cluj, campioana României, și-a anunțat intenția de a părăsi gruparea feroviară, în cazul unei oferte mai bune, primite în vară.

Despre kosovarul Ermal Krasniqi este vorba, mijlocașul adus iarna trecută de la gruparea Ballkani, care și-ar dori un transfer în străinătate, zvonurile în ce-l privește mergând spre un interes al celor de la Lazio Roma, după dubla din Conference League.

„Mă simt foarte bine să ştiu că sunt urmărit. Mă face să fiu și mai concentrat aici şi orice ofertă care va veni mai târziu în cariera mea, o aştept cu plăcere”, a declarat sportivul ex-iugoslav pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Fostul jucător albanez Elis Bakaj, care în prezent este agent de jucători, declara recent că transferul lui Krasniqi la Lazio ar fi rezolvat în proporție de 80 la sută.

Krasniqi e evaluat de site-ul transfermarkt.com la 700.000 de euro. De altfel și Dan Petrescu, antrenorul lui CFR, e convins că Ernal va fi transferat la o echipă bună din afară: „Krasniqi este un jucător fantastic, nu cred că am norocul să îl antrenez prea mult. Cred că în 2-3 luni va pleca. Dacă şi marca două goluri cu Lazio, cred că pleca chiar de atunci. Krasniqi poate să joace oriunde, la orice echipă, fără probleme!”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

200.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru Krasniqi.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!