Campionatul Național de Super Rally începe azi la Mangalia. Ce bijuterii sunt la start

Campionatul Național de Super Rally începe azi la Mangalia. Ce bijuterii sunt la start

Singura competiție automobilistică din România care se desfășoară exclusiv pe circuit urban, Campionatul Național de Super Rally, va debuta în acest weekend la Mangalia cu prima etapă a sezonului 2023, la start find prezente inclusiv 7 monoposturi și biposturi.

Este pentru al treilea an consecutiv în care anul de super rally începe la Mangalia, acolo unde în precedentele două ediții s-a impus pilotul francez Jerome France. De această dată campionul en titre va pilota un model Nova Proto NP03.

Mihai Leu, care este și promotorul campionatului, se va afla la bordul aceluiași model Radical SR8, în timp ce Costel Cășuneanu aduce în premieră un spectacol monopost Wolf Mistral.

ADVERTISING

Fanii care vor fi prezenți vineri seară la startul festiv vor putea admira modele precum Formula Renault (Didier Balcaen), Skoda Fabia R5 (Adrian Teslovan) sau Audi R8 (Alex Șchiopesc). În total, 19 piloți vor concura pe modele de top pentru a câștiga etapa de la Mangalia.

Organizată în parteneriat cu Primăria Mangalia, etapa va fi prima din cele 6 pe care le programează sezonul 2023 din Campionatul Național de Super Rally powered by Superbet.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇