Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul Sportului din Franța în legătură cu amânarea turneului de la Roland Garros

Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul Sportului din Franța în legătură cu amânarea turneului de la Roland Garros

A început să se vorbească deja foarte mult de amânarea sau chiar anularea turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, după ce președintele Franței Macron a anunțat o carantină totală pentru încă o lună în Hexagon.

Ultimul anunț oficial a fost făcut duminică și i-a aparținut ministrul francez al Sportului, e vorba de fosta înotătoare cu origini din România Roxana Mărăcineanu.

Roland Garros 2021, în pericol să fie anulat

Aceasta a declarat la un post de televiziune că se ia în calcul o eventuală amânare a Roland Garros-ului: ”Amânarea turneului de la Roland Garros este o posibilitate discutată cu organizatorii turneului. Suntem în discuții cu ei pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data pentru ca aceasta să coincidă cu posibila reluare a tuturor marilor evenimente”, a spus Mărăcineanu pentru postul de televiziune France Info.

ADVERTISING

Al doilea turneu de Grand Slam din 2021 ar trebui să aibă loc în perioada 24 mai - 7 iunie. Totul depinde însă și de ridicarea restricțiilor de pe teritoriul francez.

Halep vs Stephens 2018 Women's final | Roland-Garros Classic Match

Simona Halep e campioană aici la French Open în 2018, când a cucerit primul său trofeu de Mare Șlem din carieră. Anul trecut, RG nu s-a putut ține în luna mai tot din cauza pandemiei de coronavirus, fiind amânat pentru perioada septembrie - octombrie. Campioană este Iga Swiatek din Polonia, care a trecut de Halep în optimile de finală.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ana Ivanovici revine în circuitul WTA

Dacă m-am vaccinat și intru în contact cu o persoană infectată, mai stau în carantină? Și cum îi protejez pe cei dragi? Dr. Gindrovel Dumitra răspunde la întrebările zilei

Ovidiu Hațegan va arbitra o partidă de top din sferturile Champions League - presă

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!