Ana Ivanovici revine în circuitul WTA

Ana Ivanovici revine în circuitul WTA

Cunoscuta tenismenă din Serbia Ana Ivanovici, fosta campioană de Mare Șlem și fost lider mondial WTA, și-a anunțat revenirea în tenis, într-un turneu WTA care se va disputa chiar la ea acasă.

E vorba de turneul WTA de la Belgrad, capitala țării noastre vecine de la sud-vest, primul turneu WTA care se desfășoară vreodată în fosta Republică Federală Iugoslavă.

Iar acest prim turneu WTA de pe teritoriul sârb va avea parte de o participantă surpriză.

E vorba de Ana Ivanovici, care se va întoarce în tenis între 17 și 23 mai. Fostul lider mondial WTA s-a retras definitiv din activitatea sportivă în 2016.

ADVERTISING

Informația a fost furnizată de directorul sportiv al turneului intitulat Serbian Open, Djordje Djokovici, tatăl lui Nole Djokovici, care încă nu a furnizat dacă este vorba de o revenire doar pentru un joc demonstrativ, sau Ana va evolua în turneul obișnuit WTA, primind un wild-card pentru a putea fi pe tabloul principal, după cum anunță portalul tennisuptodate.com.

Ivanovici, 33 de ani acum, căsătorită cu fostul mare fotbalist german Bastian Schweinsteiger, a câștigat 15 trofee WTA în cariera sa, inclusiv Roland Garros în 2008, are și o finală pierdută la Australian Open în același an. Ana are și o semifinală pierdută la Turneul Campioanelor în 2007, dar și un tur III la Olimpiada de la Londra din 2012.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ana Ivanovici, campioană la Roland Garros, cuvinte de laudă pentru Simona Halep: Mizez pe ea pentru o nouă coroană

Victor Pițurcă are o favorită certă în derbiul FCSB - Universitatea Craiova

Favoarea ministrului de a fi amendat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!