Andy Murray spune ce regulă ar schimba imediat în tenisul mondial

Andy Murray spune ce regulă ar schimba imediat în tenisul mondial

Marele campion britanic Andy Murray, multiplu campion de Mare Șlem și dublu campion olimpic, dezvăluie ce regulă importantă ar schimba de urgență în tenisul mondial.

Calificat recent în turul al treilea de la Indian Wells, după o victorie în fața moldoveanului Radu Albot, scoțianul de 35 de ani a fost întrebat ce anume ar schimba acum în regulamentul de tenis.

El a declarat că ar elimina cele patru minute de încălzire dinaintea partidelor: "Dacă ar trebui să schimb o regulă din tenis, probabil aș scoate cele patru minute de încălzire. Ar face lucrurile mult mai dificile în ceea ce privește sincronizarea, deoarece jucătorii se pregătesc cu două ore și jumătate înainte de meciuri, chiar trei ore, în timp ce eu prefer să mă încălzesc cu 20 de minute înainte să intru pe teren. Da, aș elimina încălzirea dinaintea meciului", a spus după meci Murray, la o conferință de presă.

Andy Murray Couldn't Believe His Own Shot 😏

Murray l-a învins pe Albot cu scorul de 6-4, 6-3, iar mai departe, în 16-imi, Andy va juca în fața lui Jack Draper (56 ATP). Aceasta va fi prima întâlnire dintre cei doi în circuitul ATP.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!