Aflat în atenția Borussiei Dortmund și a lui Olympique Lyon, Parma a stabilit prețul lui Dennis Man

Aflat în atenția Borussiei Dortmund și a lui Olympique Lyon, Parma a stabilit prețul lui Dennis Man

Parma a stabilit prețul de transfer al lui Dennis Man (25 de ani), internaționalul român care se află cu naționala la Campionatul European.

Dennis Man a fost decisiv pentru România în victoria cu Ucraina, 3-0 pe Allianz Arena, când a oferit două assist-uri, performanță care l-a propulsat în echipa primei etape din faza grupelor la turneul final.

Având în vedere interesul unor cluburi cunoscute, Borussia Dortmund și Olympique Lyon, dar și faptul că Dennis Man se află în ultimul an de contract cu echipa, Parma i-a stabilit prețul de transfer fotbalistului român.

ADVERTISING

Concret, Parma este gata să se despartă de Dennis Man pentru o sumă cuprinsă între 15 și 18 milioane de euro, scrie Digi Sport, care citează presa din Franța. Dacă vreuna dintre echipele care-l vor pe Man vor achita o astfel de sumă, atunci Parma va spune "da" transferului.

În urma prestației sale excelente, spaniolii de la Marca l-au recompensat pe fotbalistul Parmei cu "titularizarea" în echipa de start ideală a primei etape din faza grupelor.

Echipa de start ideală a primei etape de la EURO 2024 (4-3-3): Verbruggen (Olanda) - Hernandez (Franța), Hancko (Slovacia), Bastoni (Italia), Carvajal (Spania) - Fabian (Spania), Kante (Franța), Dennis Man (România) - Musiala (Germania), Gakpo (Olanda), Arda Guler (Turcia).

ADVERTISING

Dennis Man este cotat la 9 milioane de euro de către Transfermarkt.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!