Adrian Mititelu a reacționat vehement după ce-a fost condamnat la închisoare cu executare

Adrian Mititelu a reacționat vehement după ce-a fost condamnat la închisoare cu executare

Adrian Mititelu spune că a fost condamnat nevinovat la închisoare cu executare.

Patronul FC U Craiova 1948 spune că i se face o mare nedreptate si că va ataca hotărârea pe căile extraordinare.

"Deși mi s-a furat o echipă întreagă, deși mi-au luat alții jucători, am ajuns tot eu să mă duc să fac pușcărie, pentru jucătorii furați de alții. E o decizie care nu are nicio legătură cu aplicarea actului de justiție, este o condamnare făcută de mafia din justiție, deranjată de ce am făcut în acești ani", a spus Mititelu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Am făcut fel și fel de plângeri, acum am fost executat. Este o execuție ordinară, fără nicio acoperire legală. Este vorba despre jucătorul Costea Mihai Alexandru, care a ajuns la Steaua în baza excluderii echipei Universitatea Craiova și nu în baza acelui act de transfer, care nu s-a mai finalizat. Toți cei 39 de jucători au fost luați prin actul de excludere, niciunul nu a plecat printr-un transfer. Curtea de Apel București i-a achitat pe Sandu și pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Pentru un jucător care a ajuns la Steaua din postura de jucător liber de contract. Nu s-a furat niciun ban. Am probat. Sandu și Dragomir au fost achitați pentru cei 39 de jucători, inclusiv Mihai Costea. O s-o atac pe căile extraordinare, o să-mi caut drepturile mai departe. Vă rog să mă credeți că este o mare nedreptate și fac pușcărie nevinovat", a adăugat Mititelu.

ADVERTISING

Vezi: Adrian Mititelu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare

Patronul echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

Decizia Curții de Apel Craiova vine după ce Adrian Mititelu fusese achitat în prima instanță, dar procurorii au făcut recurs.

 „În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie”, se se arată în decizia Curții de Apel Craiova.

ADVERTISING

În 2011, Adrian Mititelu l-a cedat pe Mihai Costea la FCSB în schimbul a 1,1 milioane de euro.

Lotul de jucători al Universității Craiova se afla însă în acel moment sub sechestrul Fiscului și Mititelu nu avea voie să vândă niciun jucător din cauza datoriilor echipei.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru evaziune fiscală, în 2016.

În luna februarie a anului 2019, Adrian Mititelu a fost achitat de Tribunalul Dolj, dar procurorii au făcut recurs, iar astăzi Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇