Concluzia trasă de Mircea Lucescu după meciul cu FC Barcelona: Ce spune despre Messi

Concluzia trasă de Mircea Lucescu după meciul cu FC Barcelona: Ce spune despre Messi

Mircea Lucescu consideră că echipa sa, Dinamo Kiev, merita să plece cu cel puțin un punct din deplasarea de la FC Barcelona, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

Antrenorul român în vârstă de 75 de ani spune că este mulțumit de jocul elevilor săi și că doar lipsa de experiență a acestora a făcut ca meciul să fie câștigat de catalani.

Totodată, Lucescu are dubii că penaltiul primit de gruparea blaugrană a fost corect.

"Am făcut un joc bun, dar, din păcate, am început prost și am permis adversarului să înscrie. Când vine vorba de Messi, este foarte dificil să-l blochezi. După cum mi-au spus asistenții mei, nu a fost penalti…", a afirmat Mircea Lucescu la conferința de presă de după meci.

ADVERTISING

"După ce-am încasat golul am început să jucăm mult mai bine, am avut multe ocazii, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Cred că meritam cel puțin un rezultat de egalitate, dar sunt mulțumit de jocul băieților", a mai spus tehnicianul român.

2-1 a fost scorul întâlnirii dintre FC Barcelona și Dinamo Kiev, după golurile marcate de Messi (min.5) și Pique (min.65) pentru gazde, respectiv Tsygankov (min.75) pentru oaspeți.

În clasamentul grupei, FC Barcelona se află pe primul punct, cu maximum de puncte (9), fiind urmată de Juventus, cu 6 puncte, în timp ce Dinamo Kiev și Ferencvaros au acumulat doar câte un punct.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇