Vești bune: Vaccinarea ne-a adus mai aproape luminița de la capătul tunelului

Vești bune: Vaccinarea ne-a adus mai aproape luminița de la capătul tunelului

Românii vaccinați sau cei care au avut COVID în ultimele 90 de zile pot călători oriunde în lume fără să aibă nevoie de test sau carantină la retur, rata de infectare a scăzut cu aproape 90% în rândul medicilor de când a început vaccinarea, iar Israel, statul cel mai avansat la capitolul vaccinare, își continuă investițiile în turism – semn că se poate!

Iată doar câteva dintre lucrurile bune pe care le-am aflat în ultimele ore și pe care le împărtășim cu voi:

Românii care au avut Covid în ultimele 90 de zile nu au nevoie să prezinte un test la revenirea în România

Românii care au avut COVID în ultimele 90 de zile pot călători oriunde în lume fără să aibă nevoie de test la retur și nici carantină, afirmă consultantul în turism Razvan Pascu.

ADVERTISING

Potrivit acestuia, aceeași situație este valabilă și pentru cei care s-au vaccinat și au trecut minimum 10 zile de la doza 2.

”Dacă sunteți în situația să vă îmbarcați într-un avion ca să zburați spre România din Zona Galbenă și dacă funcționarul de la ghișeul de check-in de oriunde din lume NU ȘTIE despre aceste excepții, atunci să le arătați site-ul IATA unde au toate aceste informații, iar site-ul este folosit de toate companiile aeriene membre IATA”, scrie Răzvan Pascu.

Informatie utila!Daca sunteti in situatia in care ati avut COVID in ultimele 90 de zile, atunci puteti calatori...

Posted by RazvanPascu.ro on Monday, February 15, 2021

Rata de infectare în rândul lucrătorilor din sistemul medical a scăzut puternic

”După vaccinarea împotriva COVID 19, infecția cu SARS-CoV-2 a scăzut cu peste 87,7% în rândul personalului din sistemul medical”, anunță reprezentanții CNCAV.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Impactul vaccinării în cadrul acestui grup populațional poate fi observat printr-o scădere substanțială a ratei de incidență a cazurilor de COVID-19, cu peste 87,7% în ultimele patru săptămâni. Acest fapt înseamnă beneficii considerabile în reducerea infecției cu SARS-Cov-2 în rândul lucrătorilor din sistemul medical și social”, spun autoritățile.

Și medicul militar Valeriu Gheorghiță a declarat că media cazurilor noi săptămânale a scăzut de la aproximativ 500 de cazuri la sub 50 de cazuri.

Gheorghiță: Rata de infectare în rândul lucrătorilor din sistemul medical şi social a înregistrat o scădere de peste 87%

#ROVaccinare: După vaccinarea împotriva COVID 19, infecția cu SARS-CoV-2 a scăzut cu peste 87,7% în rândul personalului...

Posted by RO Vaccinare on Tuesday, February 16, 2021

Israel inaugurează 8 noi hoteluri

În ciuda contextului dificil creat de pandemie, investițiile în domeniul turismului au continuat în Israel, unde anul acesta vor fi inaugurate 8 noi hoteluri de top conform Ministerului Turismului.

ADVERTISING

Printre tendințele momentului s-a remarcat popularitatea în creștere a boutique hotelurilor în rândul turiștilor, care, în contextul pandemiei, preferă cazările cu mai puține camere și mai puțin aglomerate, situate în inima orașului, cu servicii premium și unde te poți bucura de mai multă intimitate.

Multe dintre hotelurile de tip boutique sunt realizate prin recondiționarea clădirilor istorice din secole trecute păstrându-se mult din aspectul original al locului.

3 astfel de hoteluri vor fi deschise anul acesta în Tel Aviv. Este vorba de ,,Soho House”, ce va avea 24 de camere, o terasă cu vegetație luxuriantă și piscină și fi inaugurat în primăvara acestui an în boemul cartier Jaffa, de ,,Deborah Brown”, situat în imediata apropiere a plajei din Tel Aviv, ce va avea o sală de evenimente grandioasă, SPA și un restaurant de lux și urmează a fi deschis spre finalul lui 2021, precum și ,,Nobu Hotel”, parte a lanțului Nobu, unul dintre cele mai inovatoare branduri de lux din lume, care se va afla pe celebrul bulevard Rotschild.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇