Vești bune: Vacanțele se ieftinesc, copiii defavorizați ajung la facultate, iar Opera își deschide porțile 3D

Vești bune: Vacanțele se ieftinesc, copiii defavorizați ajung la facultate, iar Opera   își deschide porțile 3D

Prețurile vacanțelor pe litoral și în Bulgaria scad cu până la 40% în curând, iar asta este o veste bună dacă nu v-ați rezervat concediul până acum.

Mai departe, vă amintiți despre proiectul în care liceenii din medii defavorizate erau susținuți în pregătirea lor la materiile STEM? Iată că efortul lor și al profesorilor începe să dea rezultate, iar 96% din cei înscriși în program se duc la facultăți cu profil tehnic.

Nu în ultimul rând, Opera Națională își deschide porțile virtual pentru primul tur 3D din istoria sa.

ADVERTISING

Tinerii absolvenți ai programului “CreȘTEM Viitor” se înscriu la facultăți cu profil real sau tehnic

Elevii de clasa a XII-a, care s-au pregătit pentru examenul de Bacalaureat din această vară, în cadrul programului “CreȘTEM Viitor” – un proiect de pregătire gratuită, dedicat liceenilor din medii defavorizate din România, susținut de organizația non-guvernamentală Școala de Valori în parteneriat cu compania americană Raytheon Missiles and Defense, au avut rată de succes de 100% privind examenul maturității.

ADVERTISING

Tinerii participanți ai acestui program au obținut note bune la materiile STEM (informatică, matematică, biologie), la care au primit ajutor specializat. Totodată, în ceea ce privește planurile lor de carieră, 96% dintre elevi urmează să se înscrie la facultăți cu profil real sau tehnic.

Preţurile pachetelor de vacanţă vor scădea cu până la 40%, în România şi în Bulgaria

Preţurile pachetelor de vacanţă vor scădea cu până la 40% după 20 august pe litoral, în România şi în Bulgaria, arată touroperatorul IRI Travel, citat de News.ro.

ADVERTISING

Dacă acum, cazarea la Mamaia costă între 250 şi 350 de lei pe noapte, de persoană, cu mic dejun, după 23 august, aceeaşi cazare va ajunge să coste, în medie, între 100 şi 200 de lei pe noapte, de persoană.

Prin comparaţie, la Nisipurile de Aur, o zi all inclusive, de persoană, costă în prezent, în medie, 60-70 de euro, iar după 20 august aceasta va ajunge la un preţ de 35-45 de euro pe zi, de persoană, all inclusive.

Tur 3D prin Opera Națională

Opera Națională București lansează primul tur virtual 3D din istoria instituției.

????În an Centenar, Opera Națională București lansează primul tur virtual 3D din istoria instituției. ????Astfel, vineri, 20...

Publicată de Opera Națională București pe Marţi, 17 august 2021

Astfel, vineri, 20 august, la ora 19:00, pe pagina de Facebook a Operei Naționale București putem accesa călătoria virtuală a noului tur 3D, iar de luni, 23 august, turul virtual poate fi accesat de publicul larg pe site-ul oficial al Operei Naționale București în link-ul www.operanb.ro.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇