Vești bune: Oamenii de afaceri încurajează vaccinarea. Turul României cu rulota și sfaturi de urmat de Sfânta Maria

Vești bune: Oamenii de afaceri încurajează vaccinarea. Turul României cu rulota și sfaturi de urmat de Sfânta Maria

Oamenii de afaceri își fac propria campanie de vaccinare, din dorința de la contribui la o mai bună informare a publicului pe acest subiect. Mai departe, pasionații de ciclism au anul acesta ocazia să petreacă o vacanță altfel: cu rulota, pe traseul din Turul României.

Nu în ultimul rând, avem și un sfat care sperăm să fie de ajutor, că tot se apropie Sfânta Maria: dăruiți flori direct în vază, spune Nicu Bocancea, master florist internațional. Mai jos, aflați și de ce.

Oamenii de afaceri încurajează vaccinarea

Campania ”Deschidem România!” se desfășoară în mediul digital, prin două campanii adresate categoriilor de indeciși: o campanie care vizează riscurile vaccinării și una care vizează motivele de vaccinare, ambele abordate într-o manieră prietenoasă.

ADVERTISING

Aceasta din urmă se numește ”99 de motive” și pleacă de la premisa că ”Există cel puțin 99 de motive pentru care alții s-au vaccinat”. Adresând întrebarea ”Motivul tău care e?” oamenii sunt îndemnați să trimită și ei motivele lor.

Tot ce trebuie să facă este să trimită motivul pentru care s-au vaccinat cu prima sau singura doză în perioada 1-31 august și intră automat într-o tombolă pentru un weekend pentru două persoane în Deltă, la Enisala Safari Village.

Campania este lansată de Romanian Business Leaders, comunitatea oamenilor de afaceri din România.

ADVERTISING

Visezi să vezi turul României live?

Auchan, partenerul principal al Turului României, organizează un concurs care oferă în premieră fanilor ciclismului posibilitatea de a însoți Turul pe tot parcursul său, cu una dintre cele 5 autorulote oferite gratuit de către companie, alături de vouchere pentru carburant și mâncare.

#Concurs???? Pentru Alex Ciocan bicicleta și sportul asociat cu aceasta este cam totul în viață❤ Iar Turul României a fost...

Publicată de Turul Romaniei pe Miercuri, 11 august 2021

Sfat: Cum oferi flori de Sfânta Maria

Nicu Bocancea, master florist internațional, recomandă pentru cadourile florale de Sfanta Maria, cea mai sărbătorită onomastică feminină din an pentru români, atât în data de 15 august, cât și în 8 septembrie, aranjamentele de tip ”ready to use”, flori de sezon dăruite direct în apă, în vaza cea mai potrivită lor sau aranjamente rotunde, în culori pastelate.

ADVERTISING

”Sunt extrem de practice și de frumoase aranjamentele complete de flori de sezon direct in vază, pentru că ele, imediat ce sunt primite, pot fi așezate pe birou sau în colțul preferat al casei, fără să necesite căutarea vasului potrivit și se armonizează ideal ca stil, cromatică și dimensiune cu întreg contextul”, sugerează Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internațional.

Cele mai căutate flori pentru ziua de Sf. Maria sunt cele de sezon, lisianthusul și hortensiile, spune specialistul.

Să vă fie cu folos!

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇