Vești bune: Cluj cu flori și Uber la jumătate de preț

Vești bune: Cluj cu flori și Uber la jumătate de preț

O asociație umple centrul Clujului de flori în fiecare an, iar anul acesta nu face excepție, spre deliciul turiștilor și localnicilor deopotrivă.

Mai departe, nu putem rata gesturile nobile ale marilor companii: astăzi a venit rândul Omniasig să ofere burse școlare, un spațiu de joacă și rechizite pentru copiii defavorizați.

Nu în ultimul rând, avem o veste pentru cei aflați în căutare de oferte: vă spunem cum puteți obține curse Uber la jumătate de preț în această vară.

Centrul Clujului (re)devine verde

Asociația Daisler transformă centrul gri al municipiului Cluj-Napoca într-o oază de verdeață.

ADVERTISING

“1.000 de jardiniere cu plante de sezon așteaptă să fie donate celor care muncesc sau locuiesc aici, tocmai pentru ca împreună să redăm farmecul străzii Andrei Șaguna – un farmec care nouă ni se pare că provine din orice oraș din centrul și vestul Europei. Practic, încercăm să o cosmetizăm, pentru ca locuitorii orașului și turiștii să vadă zona cu alți ochi”, spune Andi Daiszler, președintele Asociației Daisler.

centrulverde2
Foto: Asociația Daisler

Prima livrare va avea loc săptămâna viitoare, în perioada 16-22 august.

ADVERTISING

Anul trecut Centrul Verde a înfrumusețat străzile din zona Pieței Muzeului și a reușit să pună în valoare clădiri care ascund în spatele zidurilor groase o istorie de sute de ani.

Burse şcolare, un spaţiu de joacă şi un spaţiu verde reamenajate de Omniasig

OMNIASIG oferă sprijin financiar şi material pentru 105 elevi de liceu din județul Buzău, pe parcursul întregului an școlar 2021-2022, continuând astfel pentru cel de-al treilea an consecutiv parteneriatul încheiat cu Fundaţia World Vision România.

ADVERTISING

Astfel, compania de asigurări oferă sprijin financiar sub formă de burse școlare lunare pe toată perioada anului școlar unui număr de 25 de elevi provenind din medii defavorizate, din clasele IX-XII ale Colegiului Economic din Buzău.

Pe lângă burse, compania mai oferă alte 25 de locuri în tabere de vară, ghiozdane complet echipate pentru 55 de elevi și fonduri pentru reabilitarea unui spațiu de joacă, precum și a unui spațiu verde localizate în comunități unde trăiesc elevii beneficiari.

Curse Uber la jumătate de preț

Pentru rezervările pe Kiwi.com în luna august, utilizatorii noi ai Uber vor primi o reducere de 50% pentru cursele pe aplicația Uber, în valoare de maxim 7 lei. Aceștia vor primi codul unic de reducere odată cu biletul de îmbarcare, cu până la 6 ore înainte de zbor.

„Fiecare dintre noi a așteptat redeschiderea granițelor după perioada de restricții din timpul pandemiei, care a făcut ca felul în care călătorim să se schimbe. Avem nevoie atât de călătorii personalizate, cât și de soluții sigure. Sperăm ca prin această nouă colaborare miile de pasageri să ajungă la aeroport sau la hotel în siguranță și la timp” - a spus Ana-Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇