Vești bune: Primul duș din viața copiilor săraci și mesaje pe petale de trandafir

Vești bune: Primul duș din viața copiilor săraci și mesaje pe petale de trandafir

Veștile frumoase de astăzi ne scot puțin din registrul sobru al știrilor de zi cu zi.

Vorbim despre inițiativa unei fundații de a oferi primul duș în viața a sute de copii din comunitățile defavorizate, dar și despre ce a mai apărut nou pe piața românească: mesageria florală.

Primul duș în viața a 800 de copii

Caravana MicroDUȘ pornește într-o călătorie în 16 comunități din județele Iași și Vaslui, la 800 de copii, pentru a le povesti ce înseamnă igiena și care este importanța ei, scrie StiriONG.

O echipă de actori profesioniști a dezvoltat special pentru proiect o piesă de teatru prin care copiii vor fi atrași într-un joc al învățării.

ADVERTISING

După piesa de teatru, aceștia vor descoperi experiența MicroDUȘului, unde vor putea testa un duș și vor primi și câte un kit pentru igiena corpului.

MicroDUȘul este complet utilat pentru ca cei mici să experimenteze un proces complet de igienă. În paralel, peste 300 de părinți vor fi implicați în ateliere educaționale, în care vor fi abordate teme ce țin de sănătatea copiilor, igiena și alimentația lor.

Caravana a fost pusă în mișcare de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, alături de Asociația Centrul Multimedia Teatru Fix.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primul serviciu de mesagerie… pe flori

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale din România, anunță lansarea serviciului „Trandafiri care vorbesc”, ce oferă posibilitatea imprimării unui mesaj pe flori, în special trandafiri.

Doritorii pot imprima pe trandafiri orice tip de mesaj care să nu fie mai mare de 30 de caractere, coduri QR sau fotografii cu puțină informație.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇