Vești bune: Un pompier aleargă un maraton la 4.200 m altitudine pentru copii. Și noi putem face ceva!

Vești bune: Un pompier aleargă un maraton la 4.200 m altitudine pentru copii. Și noi putem face ceva!

Două au fost veștile care ne-au ajutat să zâmbim în ultimele ore. În primul rând, vorbim despre gestul unui pompier din Botoșani care strânge bani pentru copiii cu autism într-un maraton la 4.200 de metri altitudine.

A doua este că fiecare dintre noi putem ajuta câte un copil dintr-o familie nevoiașă să înceapă școala așa cum se cuvine, cu un ghiozdan complet echipat.

Un pompier din Botoşani va alerga 220 de kilometri, în Anzii Cordilieri, pentru copiii cu autism

Pompierul Iulian Rotariu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, care aleargă pentru a susţine cauza copiilor cu autism, va participa, în perioada 20-26 septembrie, la ultra-maratonul „Ultra Bolivia Race„.

ADVERTISING

Competiţia din America de Sud presupune alergarea a 220 de kilometri în şapte zile, la o altitudine de până la 4.200 de metri pe platoul Altiplano din Anzii Cordilieri.

Ajută un copil cu un ghiozdan plin de rechizite

Dar și noi putem fi buni, chiar dacă nu alergăm maratoane.

Asociația non-guvernamentală Îngeri pentru suflete lansează campania de strângere de fonduri „Rechizite pentru viitor”. Campania își propune să ofere copiilor din medii defavorizate 5.000 de ghiozdane complet echipate înainte de începerea anului școlar.

ADVERTISING

Campania se desfășoară în 12 județe ale țării, cu target de extindere la nivel național și se află la cea de-a patra ediție consecutivă. De asemenea, scopul principal al campaniei este prevenirea și combaterea abandonului școlar din zonele dezavantajate ale României.

Costul unui ghiozdan echipat ajunge la 50 de euro. Este suficient să alegi să ajuți chiar și un singur copil și vei asigura un început de an școlar cu bucurie. Alege să donezi acum. Oferă o șansă la educație! Cumpără un ghiozdan complet unui copil.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇